Inchide cautare

Cauta proprietatea dorita

Folosind formularul de mai jos, veti putea cauta in anunturile imobiliare pe care le avem pe site. In cazul in care timpul nu va permite, va rugam sa ne contactati 0788.888.110 pentru a gasi noi, pentru dumneavoastra, proprietatea ideala.

Inchide meniu

Testimoniale

Felix Martinez,Consultant in turism

Felix Martinez

Consultant in turism

Aș dori să mulțumesc Metropolitan Real Estate pentru modul foarte profesionist în ceea ce privește gestionarea promovării apartamentului meu în Cluj. Personalul este întotdeauna politicos și atent. O mențiune specială trebuie făcută și pentru managerul lor, Ciprian Iacob, care este un adevărat profesionist și într-adevăr stabilește un standard ridicat pentru colegii care vor să-l urmeze.

Mihai Matyas,Business consultant

Mihai Matyas

Business consultant

Eu sunt pretentios atunci cand vine vorba de servicii sau produse pe care le cumpar. Daca platim, sa fie premium. Am fost incantat de serviciile oferite de Ciprian Iacob - Metropolitan: profesionalism, bun simt, corectitudine, on time. :)

Mihaela Mihalcea,Jurist

Mihaela Mihalcea

Jurist

Am încercat să vând singură un imobil timp de un an. Probabil știți cum este: multe vizionări, aceleași explicații la infinit, mult timp irosit fără rezultate pozitive și concrete. Am fost contactată la un moment dat de către dl Ciprian Iacob, căruia ii mulțumesc încă odată pe aceasta cale și la o săptămână de la prezentarea imobilului se semna contractul de vânzare - cumpărare la notar cu noul proprietar. Asa că, nu iți mai irosi timpul și apelează la specialiști. Recomand cu sinceritate Metropolitan Real Estate.