Inchide cautare

Cauta proprietatea dorita

Folosind formularul de mai jos, veti putea cauta in anunturile imobiliare pe care le avem pe site. In cazul in care timpul nu va permite, va rugam sa ne contactati 0788.888.110 pentru a gasi noi, pentru dumneavoastra, proprietatea ideala.

Inchide meniu

Termeni si conditii

Prezentul site, cat și conținutul de care dispune (texte, audio, video, imagini, grafică), reprezintă și sunt proprietatea SMART DISTRIBUTION SOLUTIONS SRL, iar utilizarea lor în alte scopuri, fără un acord în scris și semnat din partea reprezentatului legal al acestei firme, este o încălcare a drepturilor de proprietate.

De asemenea, partea din conținut ce nu reprezintă proprietatea SMART DISTRIBUTION SOLUTIONS SRL va fi semnalată prin citarea sursei, iar dacă aceasta este omisă, vă rugăm să ne contactați (făcând dovada sursei) pentru a remedia situația în cel mai scurt timp posibil.

Abonarea la sistemul de newsletter este o acțiune benevolă, directă și asumată, prin intermediul căreia ne acordați posibilitatea de a vă transmite electronic, via email, corespondentă cu caracter publicitar având ca țintă domeniul imobiliar, respectiv serviciile, ofertele și promoțiile pe care le oferim. De altfel, în cazul în care nu mai doriți să primiți astfel de email-uri din partea noastră, vă rugăm să vă dezabonați sau ne puteți contacta pentru a vă elimina adresa din baza noastră de date.

Acest site utilizează cookies, iar prin accesul și navigarea în cadrul acestuia vă oferiți acordul referitor la aceste "cookies".