Inchide cautare

Cauta proprietatea dorita

Folosind formularul de mai jos, veti putea cauta in anunturile imobiliare pe care le avem pe site. In cazul in care timpul nu va permite, va rugam sa ne contactati 0788.888.110 pentru a gasi noi, pentru dumneavoastra, proprietatea ideala.

Inchide meniu
Servicii clienti

Servicii clienti

Fie că doriți să achiziționați o proprietate ori sunteți în căutarea unei chirii pe termen scurt sau lung, noi, Metropolitan Real Estate, suntem aici pentru dumneavoastră.

Prin intermediul serviciilor imobiliare Metropolitan pentru clienți cumpărători sau chiriași, vă punem la dispoziție experiența noastră, pentru ca dumneavoastră să găsiți proprietatea ideală într-un timp relativ scurt și la un preț corect.

Practic, în cadrul unei întâlniri vom alcătui împreună o listă cu cerințele pe care proprietatea dorită trebuie să le întrunească. Ulterior, în baza acesteia vom identifica o listă de proprietăți care se încadrează în parametrii comunicați. Astfel, dumneavoastră economisiți timp și energie, resurse pe care le puteți canaliza în alte direcții, iar noi vă vom găsi proprietatea dorită.

Suntem aici pentru dumneavoastră, pentru că o mare parte din satisfacția muncii noastre o regăsim în bucuria clienților mulțumiți.