Inchide cautare

Cauta proprietatea dorita

Folosind formularul de mai jos, veti putea cauta in anunturile imobiliare pe care le avem pe site. In cazul in care timpul nu va permite, va rugam sa ne contactati 0788.888.110 pentru a gasi noi, pentru dumneavoastra, proprietatea ideala.

Inchide meniu

Intrebari frecvente

Am o proprietate, cum o pot vinde sau închiria prin intermediul Metropolitan Real Estate?
Este suficient să ne lăsați datele dvs de contact și unul din colegii noștri vă va contacta în foarte scut timp. Veți afla modalitățile noastre de lucru și veți alege modul de colaborare potrivit pentru dvs.

Vă ocupați și de realizarea pozelor și a prezentării proprietății pe care o am?
Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă preluare informații, preluare imagini, consultantă pentru stabilirea prețului, consultantă pentru pregătirea proprietății pentru vânzare/închiriere, prezentarea proprietății către cei mai potriviți cumpărători/chiriași, astfel încât dvs să vă simțiți în siguranță și în același timp să evitam turismul imobiliar în proprietatea dvs.

Cam în cat timp se tranzacționează o proprietate prin intermediul vostru?
Toată lumea vrea să vândă repede și la cel mai bun preț. Pentru aceasta însă este nevoie de interes și de un plan foarte bine pus la punct. Aici intervine agentul imobiliar profesionist care vă poate sugera cele mai importante acțiuni pe care trebuie să le întreprindeți pentru a atinge acest obiectiv. In funcție de colaborarea dintre dvs și agentul imobiliar, de calitatea planului și de eficienta punerii acestuia în aplicare, durata de vânzare poate fi mai mare sau mai mică. Pentru că subiectul este mai larg, vă invităm la o discuție fată în fată pentru a detalia acest subiect.

Doresc să cumpăr sau să închiriez o proprietate, ce trebuie sa fac pentru a lucra cu voi?
Ne puteți contacta direct sau ne puteți lăsa datele dvs de contact și vă sunăm noi în cel mai scurt timp.

Ce inseamna "reprezentare exclusivă"?
In piața imobiliara din România există în acest moment două tipuri de servicii / modalități de lucru: intermediere imobiliară și reprezentare imobiliară exclusivă.
Atunci când alegeți reprezentarea imobiliară, alegeți să lucrați cu un singur agent / agenție, în baza unui contract de reprezentare exclusivă. Puteți lucra cu noi sau puteți identifica un alt agent imobiliar (în urma unui interviu) căruia să ii dați posibilitatea să își facă treaba în mod profesionist, pentru satisfacția și confortul dvs. Avantajele acestui mod de lucru sunt net superioare:
- consultant dedicat - agentul imobiliar identificat de dvs se ocupă personal de procesul de vânzare în locul dvs, pe tot parcursul, de la preluarea proprietății, pană la semnarea documentelor notariale
- profil de diferențiere al proprietății - scoatem la lumină punctele forte și calitățile unice ale proprietății dvs
- strategie de promovare personalizată - promovăm proprietatea dvs în special pe canalele relevante tipului de cumpărător pentru care proprietatea dvs se potrivește
- fotograf profesionist - imagini relevante pentru cumpărător, de o calitate deosebită
- investiție de timp, energie și buget de marketing considerabil pentru succesul proiectului
- dvs discutați cu un singur agent, primiți informații în timp real despre evoluția procesului, primiți oferte de cumpărare scrise prin email, vă dați acordul și vă prezentați doar la notar pentru semnarea documentelor de vânzare
- în tot acest timp vă aflați în deplin control al unui proces de vânzare profesionist, fără a consuma timp prețios, fără depune nici un efort. Timp în care vă puteți ocupa liniștit de afacerea dvs sau de orice altceva vă face plăcere