Inchide cautare

Cauta proprietatea dorita

Folosind formularul de mai jos, veti putea cauta in anunturile imobiliare pe care le avem pe site. In cazul in care timpul nu va permite, va rugam sa ne contactati 0788.888.110 pentru a gasi noi, pentru dumneavoastra, proprietatea ideala.

Inchide meniu
Metropolitan Real Estate

Metropolitan Real Estate

Suntem o agenție imobiliară din Cluj-Napoca orientată către clienți, cărora le oferim servicii de calitate pentru rezultate cu valoare adăugată.

Echipa noastră este formată din oameni cu experientă în imobiliare, foarte pasionați de acest domeniu, care apreciază valoarea umană. Ne dedicăm clienților noștri, indiferent că sunt proprietari, cumpărători sau viitori chiriași, ori investitori. Tuturor le oferim aceeași atenție și personalizăm serviciile și costurile în funcție de modalitatea de colaborare aleasă și de profilul proprietății căutate sau scoase la vânzare / închiriere. Fără să uitam, bineînțeles, de cel mai important factor, timpul.

De aceea încercăm să fim cat mai aproape de dumneavoastră prin intermediul acestui site de imobiliare în cadrul căruia veți regăsi atât proprietățile și serviciile noastre, cat și sfaturi, sugestii și știri din domeniul imobiliar în secțiunea blog.

Iar în cazul în care sunteți în căutarea unei agenții imobiliare în Cluj Napoca, vă invităm să ne contactați pentru a lucra împreună.

Echipa noastra